Autoturism oprit cu mai multe focuri de arma in apropierea localitatii Bistra

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Valea Viseului au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma, atat in plan vertical, cat si in pneurile unui autoturism de teren a carui sofer nu a oprit la somatiile facute de oamenii legii.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cursul serii de ieri, in jurul orei 22.00, un echipaj al politiei de frontiera a observat un autoturism de teren care se indrepta dinspre localitatea de frontiera Bistra spre Dealul Hera, pe un drum neamenajat, in care au putut fi observate doua persoane. Colegii nostri au procedat la oprirea autovehiculului in cauza, in vederea legitimarii persoanelor din masina, insa soferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fapt pentru care au fost executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical si spre pneurile masinii, conform prevederilor legale. Drept urmare, masina a oprit, iar din interior au iesit doua persoane care au fugit in zona impadurita din apropiere.”

In autoturismul abandonat au fost descoperite mai multe colete cu tigari de contrabanda, care provin din tara vecina, Ucraina.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Din primele cercetari, s-a stabilit ca la activitatea infractionala a participat cetateanul roman I.C., in varsta de 19 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures. Autoturismul cu tigari a fost transportat la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii coletele, s-a stabilit ca acestea contin 6.720 pachete tigari, in valoare de 78.600 lei.”

Acum, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul in cauza in valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizat.

Foto si informatii: ITPF Sighetu Marmatiei
Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2