Autoturism tras pe dreapta de polițiștii de la ITPF Sighet, pe raza localității Bistra. Mașina era modificată pentru activități de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat în trafic un autoturism condus de un cetățean român care transporta, într-un spațiu special amenajat, țigări în valoare de peste 32.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului s-a declanșat, ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Iuliana Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”A fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Bistra, un autoturism marca Citroen, condus de către un cetățeanul român S.P, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. În urma controlului efectuat asupra maşinii, polițiștii de frontieră au descoperit, în podeaua mijlocului de transport, un spațiu special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări. Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.”

Astfel, în spațiul special amenajat au fost descoperite 2.750 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 32.175 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul, în valoare de 10.000 lei, folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1