Autoturism urmarit de autoritatile din Norvegia, depistat de politistii maramureseni

Politistii maramureseni au depistat si indisponibilizat un autoturism care figura urmarit international. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire.

La data de 31 iulie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au depistat un autoturism urmarit de autoritatile judiciare din Norvegia. Autoturismul, urmarit din data de 18 iunie a.c., a fost depistat in posesia unei femei domiciliate in municipiul Baia Mare, potrivit IPJ Maramures.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca autoturismul, in valoare de aproximativ 50.000 de euro, apartine fiului femeii, baimarean de 36 de ani, care l-a achizitionat de pe teritoriul Norvegiei.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire si continua cercetarile pentru clarificarii situatiei juridice a vehiculului si stabilirea proprietarului de drept.

Pana la finalizarea cercetarilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1