Autovehicul urmarit de autoritatile din Marea Britanie, identificat in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale maramureseni au fost sesizati de catre reprezentantii Registrului Auto Roman despre faptul ca un autovehicul prezentat la autentificare de catre un barbat din Borsa, figureaza in aplicatiile S.I.S. Schengen si e-ASF Vehicule Interpol, ca fiind urmarit.

Din verificarile efectuate s-a stabilit ca autovehiculul a fost achizitionat din Marea Britanie, de catre un bbarbat care a achitat in luna august doar un avans, neefectuand ulterior si plata celorlalte rate, astfel incat la data de 22 octombrie 2019, autoritatile din Marea Britanie au dat in urmarire autovehiculul respectiv, potrivit IPJ Maramures.

Autoturismul a fost identificat pe raza orasului Borsa si indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, pana la clarificarea situatiei juridice.

S-au demarat procedurile de comunicare a celor de mai sus catre autoritatile din Marea Britanie prin intermediul biroului SIRENE. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2