Avansari in grad la IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

politisti avansari in gradIn cursul zilei de joi, 15 septembrie, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a avut loc festivitatea de avansare in gradul profesional urmator, la termen.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 91 de politisti maramureseni, dintre care 19 ofiteri si 72 de agenti, care au indeplinit stagiul minim in gradul actual, au fost avansati in gradul profesional urmator.

Festivitatea a debutat cu intonarea imnului de stat al Romaniei. In continuare, adjunctul sefului inspectoratului, comisar sef de politie Todoran Ionel, i-a felicitat pe colegii avansati pentru munca depusa si rezultatele profesionale obtinute si le-a transmis mesajul inspectorului general al Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, cu aceasta ocazie:

,,Ziua de astazi este un moment de referinta in cariera dumneavoastra in care primiti rasplata profesionalismului, cinstei si corectitudinii dar si recunoasterea unei munci facute cu daruire, cu o mare investitie afectiva, cu rabdarea si puterea de a duce lucrurile pana la capat.

Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie sa fie si un moment de reflectie cu privire la obligatiile si responsabilitatile imense care va revin pentru consolidarea imaginii institutiei.

Sunt convins ca, impreuna, vom demonstra in continuare ca Politia Romana reprezinta un factor de stabilitate, securitate si siguranta civica, iar fiecare dintre noi, va dovedi incredere, eficienta si fermitate in aplicarea legii, astfel incat atat romanii, cat si ceilalti cetateni europeni sa se bucure de linistea si siguranta fireasca de care au nevoie”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2