”Avengers: Endgame” a devenit filmul cel mai des mentionat in mesajele publicate pe Twitter

PNL

Productia de succes ”Avengers: Endgame” a devenit filmul cel mai des mentionat in mesajele publicate pe Twitter, fiind prezent in nu mai putin de 50 de milioane de postari, conform unui anunt publicat de reteaua de socializare, citat vineri de DPA si titrat de Agerpres.

Machiavelicul Thanos este personajul care a primit cea mai multa atentie pe Twitter, urmat, in ordine, de Thor, Iron Man, Captain America si Hulk.

Aceasta este unul dintre cele mai recente recorduri stabilite de popularul film Marvel care a obtinut cele mai mari incasari la nivel mondial in weekendul sau de debut in cinematografe, 1,2 miliarde de dolari.

Recordul pentru cele mai mari incasari realizate de un film este detinut in prezent de ”Avatar”, cu peste 2,78 de miliarde de dolari dupa premiera din 2009.

”Avengers: Infinity War”, lansat anul trecut, este productia Marvel cu cele mai mari incasari si ocupa locul al patrulea in topul incasarilor generale obtinute de un film, cu 2,04 miliarde de dolari.

“Avengers: Endgame”, care a avut premiera la 26 aprilie, incheie povestea celor sase personaje originale Avengers din universul cinematografic Marvel – Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk si Thor. Actiunea este reluata din punctul in care s-a incheiat “Avengers: Infinity War”, in care multi dintre eroii Marvel pareau ca sunt distrusi de Thanos, interpretat de Josh Brolin. In “Avengers: Endgame”, supereroii supravietuitori comploteaza pentru a-l ucide pe Thanos si incearca sa repare raul facut de acesta.

Distributia ii include pe Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Brie Larson, Paul Rudd, Karen Gillan si Mark Ruffalo.

Foto: The Atlantic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2