Averea celui mai sarac lider al lumii: Trei telefoane mobile

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Cu doar trei telefoane mobile ca unica avere, premierul Nepalului, Sushil Koirala, a devenit cel mai sarac lider al lumii, pozitie pe care o ocupa pana acum presedintele Uruguayului, José Mújica.

Sushil Koirala, in varsta de 74 de ani, a fost numit prim-ministru in luna februarie. Spre deosebire de unii dintre colegii sai din guvern, milionari intr-una din cele mai sarace tari din lume, Koirala nu are nici casa, nici masina, potrivit EVZ.ro.

Potrivit datelor publicate pe pagina web a guvernului nepalez, tara care-si obliga politicienii sa-si declare averile, noul premier nu detine decat trei telefoane mobile, dintre care unul este si defect.

“Nici macar nu are un cont la banca”, a declarat pentru agentia EFE Prakash Adhikari, purtator de cuvant al premierului nepalez. Adhikari a admis ca, de cand Koirala a devenit premier, s-a discutat posibilitatea deschiderii unui cont curent la o banca, pentru ca acesta sa-si poata primi salariul pe card. “In prezent, (premierul) isi primeste leafa in numerar”, a precizat Adhikari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2