Aversa va investi 15 milioane de euro intr-o noua fabrica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aversa Manufacturing, singurul producator de pompe centrifuge din Romania, va investi in acest an 15 milioane de euro intr-o noua fabrica de 25.000 de metri patrati, potrivit unui comunicat al companiei, relateaza Agerpres.

La inceputul acestui an, compania a inregistrat comenzi in valoare de 18 milioane de lei, in comparatie cu vânzari de 900.000 lei, in ultimele 9 luni, perioada in care Aversa SA era in insolventa, dar, in septembrie 2013, compania a fost privatizata.

Aversa a primit, la sfarsitul ultimului trimestru din 2013, primele cereri de export din Rusia, Pakistan, EAU (Dubai), Brazilia, Ucraina, iar in prezent comenzile aflate in proces de negociere insumeaza 42 milioane lei. Compania se va concentra 100% pe productia de pompe de dimensiuni mari, dar va cauta in mod activ furnizori de pompe de dimensiuni mici pentru a completa gama de produse oferite clientilor.

„Aversa Manufacturing va investi in acest an 15 milioane de euro intr-o noua fabrica de 25.000 de metri patrati, Epstein Global fiind firma contractata care se va ocupa de acest demers. Investitia include tehnologie de design 3D, imbunatatirea echipamentelor, si un nou stand de teste astfel incât volumul de apa testata va ajunge la 30.000 metri cubi. Noua fabrica va deveni mai eficienta, va diminua costurile de productie, va creste calitatea, iar din punct de vedere al fortei de munca se asteapta angajarea a 480 de muncitori pâna in 2018”, se arata in comunicat.

Aversa Manufacturing este in proces de discutii pentru asigurarea unui partener international, o asociere in participatiune, cu scopul de a consolida compania si de a-si extinde vânzarile in Europa si pe pietele in curs de dezvoltare. Aversa este in discutii cu un astfel de potential partener din China, SUA si altii.

‘România ofera numeroase avantaje competitive pentru productie in comparatie cu tarile vest—europene. De asemenea, are o forta de munca educata si calificata, abilitati puternice si diverse de limbi straine precum si o structura de cost foarte competitiva. Credem ca potentialul de investitii oferit de România este unul superior. Aversa Manufacturing va continua sa investeasca in fabrica, in produse si in angajati, pentru a asigura dezvoltarea strategica pe termen lung a companiei’, a afirmat Michael Topolinski, presedintele Aversa Manufacturing.

Aversa Manufacturing este singurul producator de pompe centrifuge din România, produsele sale fiind folosite in infrastructura, industria energetica, irigatii si industria petrolului.

Aversa SA a fost in insolventa timp de 7 ani dupa care a fost privatizata in septembrie 2013. In 4 luni, Aversa Manufacturing a reluat cu succes productia, a angajat peste 230 de muncitori, a inceput sa faca export si a onorat comenzile clientilor. Cererea clientilor a fost atat de mare incat Aversa Manufacturing isi creste acum forta de munca.

Aversa are o traditie de peste 132 de ani in furnizarea de pompe personalizate pentru infrastructura romaneasca si pentru exportul in peste 11 tari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2