AVERTISMENT – Medicii atrag atenția să aveți grijă de sănătatea voastră mintală

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Direcţia de Sănătate Publică Maramureș va organiza, în luna ianuarie a acestui an, o campanie având ca temă sănătatea mintală, scopul campaniei fiind acela de creștere a nivelului de informare și conștientizare a vârstnicilor și aparținătorilor acestora, precum și a profesioniștilor din domeniul medical privind problematica sănătății mintale.

Potrivit DSP Maramureș, grupurile țintă ale campaniei sunt vârstnicii, aparținătorii acestora și profesioniștii din domeniul medical. Sloganul campaniei este: „Sănătatea mintală este o prioritate. Protejați sănătatea mintală!” Obiectivele campaniei sunt legate de informarea populaţiei privind importanța identificării și intervenției timpurii în cazul tulburărilor mintale, conştientizarea şi promovarea unei mai bune înţelegeri a impactului tulburărilor mintale asupra vieţii oamenilor, creșterea accesului la informații pentru îmbunătățirea îngrijirilor și înlăturarea stigmatizării persoanelor cu tulburări mintale.

Oficialii DSP Maramureș țin să arate că la nivel județean se vor organiza evenimente de informare despre problematica tulburărilor mintale și de conștientizare a necesității realizării unui management adecvat al acestora.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2