Aviz baimarenilor! Nu treceti pe langa Centrala Minelor deoarece cad bucati de tencuiala. Fatada cladirii se degradeaza de la o zi la alta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Fatada cladirii Centralei Minelor este un real pericol pentru trecatori. Chiar daca acel trotuar va scurteaza traseul cu doua minute preferabil ar fi sa-l ocoliti deoarece aceste doua minute pot fi fatidice pentru dumneavoastra. In continuare imobilul se degradeaza si cad fie bucati de tencuiala, fie bucati de caramida. In aceasta dimineata, un angajat al Protectiei Civile din cadrul Politiei Locale a fost, din nou, la fata locului pentru a restrictiona accesul pietonal. Din pacate, unii oameni inconstienti rup banda care semnalizeaza trecerea interzisa si isi asuma riscuri. In acest sens, ar fi ideal sa fiti mai responsabili si sa nu va aventurati pe acel segment de trotuar.

Contactat telefonic, Gilca Ovidiu, director Remin SA, a declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca societatea nu dispune de niciun ban si astfel nu are posibilitatea nici macar de-a asigura partea din imobil care se deterioreaza vizibil.

Ovidiu Gilca, director Remin SA: “Din pacate nu avem niciun fond pentru reparatii. Incercam sa vindem cladirea, incercam de 3 ani de zile sa vindem nu doar aceasta cladire ci si alte cladiri pentru ca ne incarcam cu taxe si impozite, plus ca se degradeaza, dar creditorul majoritar care este AVAS Bucuresti nu ne-a aprobat. Saptamana aceasta vom avea din nou o discutie cu ei. Incercam sa vindem cladirea deoarece REMIN-ul nu dispune de niciun fond pentru asa ceva (se refera la faptul ca nu exista bani pentru reparatii si alte cheltuieli care implica imobilul – n.r.). Stiu ca se degradeaza cladirea si mi se rupe sufletul, dar nu avem bani pentru asa ceva. Pana la urma e normal ca aceasta cladire sa ajunga la comunitate. Chiar maine administratorii judiciar sunt la Bucuresti pentru inca o discutie cu cei de la AVAS poate reusim.”

Facem precizarea ca de mai multe ori conducerea Remin a fost somata de Inspectia in constructii din cadrul Politiei Locale Baia Mare insa din lipsa banilor nu s-a putut face nimic pentru cladire si nici pentru siguranta cetatenilor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2