AVIZ Maramuresului: Prima cursa Wizzair a ajuns in Satu Mare

avion1Moment istoric pentru judetul Satu Mare. Ieri, 31 octombrie, a avut loc prima cursa Londra (Luton) – Satu Mare care a aterizat pe aeroportul satmarenilor in jurul orei 18:55. Tot ieri, de la ora 19:25 a fost efectuat primul zbor spre Marea Britanie.

Zborurile sunt programate la ora 14:15 de pe Aeroportul Luton, Londra, si vor ajunge la Satu Mare la ora 18:55. De la Satu Mare vor decola la ora 19:25 si vor ajunge in Luton la 20:15.

Pretul biletelor incepe de la 109 lei pentru cei care le vor achizitiona din timp. La pretul de 109 lei calatorul poate avea doar un bagaj mic de mana. Pentru cei mai pretentiosi, pretul este de 288 de lei insa pot beneficia de un bagaj mare la cala, un bagaj mare de mana, pe langa cel mic, isi vor putea selecta locurile si vor beneficia de imbarcare prioritara.

Wizz Air este una dintre cele mai cunoscute companii Low Cost. Este un operator maghiar care s-a specializat pe curse europene. Din 2016, flota Wizz Air se bazeaza doar pe avioane de tip Airbus, compania plasand cea mai mare comanda din modelul A321 Neo, care urmeaza sa fie livrate incepand cu 2019. Wizz Air prefera sa opereze de pe aeroporturile mai mici, evitand astfel costurile ridicate.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

  1. oana

    Ceva nu-i bine!: din Londra in Satu Mare face 4 ore (14:15 – 18:55.), iar din Satu Mare la Londra 2 Ore (19:25 – 20:15.). !!

    Reply
  2. G.B

    Noi nu mai avem Aeroport,decat pe hârtie si voi visati curse externe.Cum voi visati curse de Londra din Baia Mare asa visez si eu Parc Industrial realizat de Zetea.Doar vise.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1