Aviz soferilor! Strada Ciprian Porumbescu e numai buna de rupt masina (GALERIE FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Strada Ciprian Porumbescu s-a ales cu cateva bucati decapate si nefinalizate de ceva vreme. E bine si asa, doar traim in Baia Mare si asta ne ocupa mai tot timpul. In orasul “surprizelor” nimic nu ne mai mira, mai cu seama ca nu e un caz singular.

Conform unei postari facute de un localnic din cartierul Sasar pe o retea de socializare decaparea s-ar fi facut in urma cu vreo doua saptamani, iar soferii, care tranziteaza soseaua, sunt nemultumiti de faptul ca “uitucii” nu au revenit si cu umplerea gaurilor lasate in asfalt.

Iata ce a scris localnicul:

“De doua saptamani au “raschetat” gropile de pe strada Ciprian Porumbescu sa le faca mai adanci si mai abrupte numai bune ca sa iti distrugi masina si nu se sinchisesc sa le astupe! Si nu e singura strada in oras. Nu inteleg ce rost are sa le raschtezi daca nu le si astupi …”

Baimarenii care au vazut postarea au intervenit si cu alte exemple: “Pe strada Victor Babes sunt doua pe latimea drumului. Alea zici ca sunt borduri asa tare se simt cand treci cu masina peste ele”, a scris un conducator auto.

Cu siguranta ca daca am fi avut la cine sa cerem un punct de vedere de la Primaria Baia Mare, dar nu avem de la cine, ne-ar fi spus ca strazile din oras se afla in plina actiune de decapare, -acolo unde situatia o cere-, si ca va urma curatarea si umplerea lor si garantat, echipele de muncitori ar fi fost, imediat, la fata locului pentru a remedia problema. Sa nu ne intelegeti gresit. Acesta ar fi fost un lucru bun, insa cum nu avem la cine sa ne adresam, soferii, in cel mai fericit caz, vor mai avea cateva zile bune de asteptat… ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *