Avocat: Gheorghe Dinca nu doreste sa iasa din arest; regreta ca fetele nu sunt in viata

PNL

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, nu vrea sa fie eliberat din arest si regreta ca fetele nu sunt in viata, a declarat marti avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi, informeaza AGERPRES.

Avocatul s-a prezentat la sediul DIICOT, in conditiile in care este posibil ca Gheorghe Dinca sa fie scos din arest si dus marti la audieri.

“Gheorghe Dinca considera ca nu ar putea fi pus in libertate. El se declara de acord cu prelungirea masurii arestarii preventive. El urmareste o pedeapsa mai mica (…) Pana la momentul in care va fi condamnat, nu se pune problema sa iasa din arest. Nu doreste asa ceva si nu a dorit niciodata. Nu stiu daca se teme de reactia societatii, insa asumandu-si ceea ce a facut, constientizand acum ca este foarte grav, fiind suparat chiar si pe el pentru ceea ce a facut si regreta, pentru ca el ar fi vrut ca fetele sa fie in viata, din cate am observat eu (…) Regreta ca fetele nu sunt in viata, de fapt acesta este regretul lui (…) El asteapta de vreo doua luni sa fie trimis in judecata.”, a spus avocatul.

Avocatul mai spus ca nu stie daca Gheorghe Dinca a depus o cerere de reaudiere la DIICOT, in care ar sustine nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

La sediul DIICOT a venit si mama Luizei Melencu, dar si Alexandru Cumpanasu.

Avocata familiei Melencu a declarat insa ca DIICOT a refuzat sa inregistreze cererea lui Dinca de a fi reaudiat de procurori.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, pe data de 25 iulie si, ulterior, i-a incinerat corpul intr-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei paduri de langa Caracal.

In urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit ca fragmentele osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o alta expertiza a fragmentelor osoase descoperite langa padure, insa specialistii nu au reusit sa stabileasca cui apartine ADN-ul, astfel incat DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1