Avocatul Adrian Giurgi, desemnat presedintele interimar PMP Baia Mare

Reclame home 1

Avocatul Adrian Giurgi a fost desemnat presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara Baia Mare.

Desemnarea vine in urma deciziei luate de conducerea PMP Maramures, care doreste sa infiinteze 15 noi organizatii PMP in judet pana la sfarsitul acestei luni.

“Am dorit sa imi fac o casa noua, sa cladesc un proiect cu oameni tineri, in spiritul de echipa, iar avocatul Adrian Giurgi a dat dovada de implicare, de aceea am decis sa il desemnam presedinte interimar al organizatiei PMP Baia Mare”, a declarat Ciprian Rogojan, presedintele PMP Maramures.

Avocatul declara ca opteaza pentru prosperitate si continuitate in cadrul partidului.

“Urmarim sa acaparam cat mai multi tineri, sa facem un proiect in Baia Mare care sa vizeze dezvoltarea orasului nostru prin turism, ca o perla a Transilvaniei”.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Vai ,, vai noi infiiintattilor explicati-ne si noua ce inseamna simbolul vostru de mai sus ,, cumva dosul lui udrea,, cumva viitoarele voastre procente cu o singura cifra taiata in cate ???,, pacat detinerii care sunt atrasi in astfel de curse nu tocmai bune dupa forma si simbolul vostru sau poate sederea unuia dintre voi pe vine .. care este ce vreti sa ziceti in acel simbol????????????????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *