Avocatul Poporului recomanda mutarea intr-o sectie de cardiologie a lui Sorin Oprescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

oprescuAvocatul Poporului recomanda prezentarea de urgenta a fostului primar Sorin Oprescu la o unitate medicala cardiologica dotata cu aparatura de specialitate care sa permita investigarea pacientului conform recomandarii medicului de la Spitalul Sf. Ioan avand in vedere agravarea starii de sanatate si contextul patologic la momentul efectuarii vizitei de catre o echipa a Avocatului Poporului.

Avocatul poporului Victor Ciorbea a prezentat vineri concluziile raportului unei echipe formata din medici reprezentanti ai unor ONG-uri si ai Avocatului poporului la penitenciarul Jilava.

Potrivit acestor recomandari este necesara reexaminarea periodicitatii primirii pachetelor de catre persoanele arestate preventiv si cantitatile de alimentare pe care acestea le pot primi in pachete, in cazul persoanelor custodiate aflate in situatii medicale care impun un regim alimentar special.

Potrivit raportului este necesara si asigurarea confidentialitatii si intimitatii examinarii medicale a persoanelor arestate preventiv.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2