Avocatul Poporului: Sesiune de audiente pentru cetatenii judetului Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

judecatorieMaramuresenii care au probleme juridice ce tin de competenta Institutiei Avocatului Poporului vor fi primiti in audienta miercuri, 28 octombrie, incepand cu ora 10.00 la sediul Prefecturii Maramures, cand reprezentantii Biroului Teritorial Cluj vor sta la dispozitia cetatenilor.

”Institutia Avocatul Poporului este autoritate publica autonoma si independenta fata de orice alta autoritate publica si are drept scop apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in raporturile acestora cu autoritatile publice. Avocatul poporului isi exercita functiile fie din oficiu, fie la cererea persoanelor interesate. Pentru ca activitatea sa fie eficienta, constitutia obliga autoritatile publice sa-i asigure sprijinul necesar. Avocatul poporului raspunde numai in fata Parlamentului, avand obligatia de a-i prezenta acestuia rapoarte”, au mentionat reprezentantii Prefecturii Maramures.

In aceste rapoarte avocatul poporului poate face si recomandari privind legislatia sau luarea unor masuri pentru ocrotirea libertatilor publice. Avocatul Poporului nu are atributii jurisdictionale si nu reprezinta cetatenii in instanta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. zoltan

    Acesticalos nemernic care in fond este avocatul Diavolului de Infractorul Ponta NU are rost sa apelezi la el din moment ce este avocatul infractorilor si gotilor din PSD.Bati din gura de pomana iar epistole nu are rost sa trimiti din moment ce ajunge la Toaleta INFRACTORILOR din arcul guvernamental.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2