AZI LA SIGHET- 510 locuri de muncă oferite celor interesați de un ban cinstit

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 250 de persoane au participat la bursa locurilor de muncă organizată astăzi, 7 iulie de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș în Sighetu Marmației. Oficlalii AJOFM Maramureș spun că a fost un eveniment de amploare raportându-ne la târgurile anterioare de job-uri din capitala Maramureșului istoric.

„Au fost prezenți 27 de agenți economici din diverse zone ale județului și cu activitate în domenii diverse. 510 locuri de muncă au fost oferite celor care au trecut pragul bursei, iar paleta posturilor vacante a fost variată. Angajatorii au anunțat că au nevoie de ospătari, bucătari, patiseri, barmani, tâmplari, tapițeri, operatori tapițerie, operatori saltele, lucrători montaj tâmplărie, operatori CNC, magazioneri, manipulanți mărfuri, agenți vânzări, personal de întreținere, confecționeri îmbrăcăminte, de ingineri dar și de muncitori necalificați. La bursa de astăzi au fost prezente peste 250 de persoane din care circa 120 au fost tineri sub 30 de ani. 152 dintre participanți au fost selectați în vederea încadrării ulterioare în muncă, iar 11 au primit repartiție, ei urmând să lucreze ca ambalator manual, tâmplar sau barman. Printre cei care au primit repartiție se numără și o ucraineancă cu drept de muncă în România”, a spus Oana Oșanu, directorul AJOFM Maramureș.

Acesta a mai menționat că bursa locurilor de muncă din Sighetu Marmației este parte a Proiectului ”Pregătit pentru viitor”, pe care instituția județeană și partenerii săi îl derulează până în 2023. Prin acesta sunt sprijiniți tinerii NEETs să se integreze mai ușor pe piata muncii prin servicii de mediere, formare profesională și îndrumare la locul de muncă. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole