AZI NOAPTE – Mai multe mașini avariate de un șofer băut pe strada Gării

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Șase mașini au fost avariate aseară pe strada Gării de un șofer băut. Poliția acum face cercetări pentru a stabili cine a fost la volan în momentul în care a avut loc accidentul. Oamenii spun că șoferul ar fi plecat de la fața locului iar în scurt timp a apărut cineva care pretindea că a fost la volanul BMW-ului care a provocat aceste daune. Tot oamenii din zonă spun că în mașină s-ar fi aflat doi tineri care ar fi fost la o petrecere unde ar fi consumat alcool.

„Azi-noapte, la ora 23.16, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un autoturism a accidentat mai multe autoturisme parcate pe strada Gării din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat pe strada Gării autoturismul în cauză care ar fi produs evenimentul rutier și alte șase autoturisme avariate, care se aflau parcate regulamentar în dreptul unor imobile.

Ulterior, la fața locului s-a prezentat o tânără de 20 de ani din Baia Mare, care a declarat faptul că ea ar fi condus autoturismul, iar după aceea ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, tânăra a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2