AZI NOAPTE – Mașină cuprinsă de flăcări în parcarea Mănăstirii Prislop

Reclame home 1
Reclame home 1

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în parcarea Mănăstirii Prislop din pasul montan cu același nume, în noaptea de 5 spre 6 mai. Deocamdată nu se cunoaște cauza producerii incendiului, la fața locului ajungând pompierii din zonă.

ACTUALIZARE

„Azi noapte, în jurul orei 00.30, un echipaj de stingere de la Garda nr.2 de Intervenție Borșa, din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, a acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la  un autoturism, parcat la circa 25 de kilometri de Borșa. Din păcate, în ciuda eforturilor pompierilor, elementele combustibile ale automobilului au ars în totalitate”, precizează ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 1

„Azi noapte, ora 00.36, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat aflat în tranzit, cu privire la faptul că în parcarea din vârful Pasului Prislop, un autoturism este cuprins de incendiu.  La fața locului polițiștii au identificat autoturismul în cauză și proprietarul acestuia, un bărbat din Sîrbi.
În urma verificarilor efectuate polițiștii au constatat că autoturismul a fost cuprins de incendiu datorită unui scurt circuit la instalația electrică a autovehiculului. Nu au fost identificate victime omenești, iar incendiul a fost lichidat în totalitate de către echipajul de pompieri din cadrul I.S.U. Borșa”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2