AZI S-A ANUNȚAT – Singurul candidat pentru șefia IPJ Maramureș a luat nota 4,80 la proba interviului

Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul General al Poliției Romane a făcut public azi, 11 ianuarie 2023, rezultatul obținut de singurul candidat care a candidat pentru șefia IPJ Maramureș la concursul organizat pentru ocuparea acestui post. Și la proba interviului acesta a obținut nota…4,80, conform informațiilor oficiale postate de IGPR pe site-ul propriu.

Totuși, candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane concursuriconducere@politiaromana.ro.

Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 13.01 – 16.01.2023.

Afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 12.01 – 16.01.2023, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dan

  Nota asta spune foarte mult. O contestatie ar fi stupida, sa nu fie 4.8 ci 5.
  Acesta sa fie nivelul celor ce conduc politia judetului? Spun „celor” pentru ca nu cred ca este singular cazul si la alte nivele de decizie mai mici. Atunci agentii din teren, prin extrapolare cum ar trebui sa fie?
  Fereste-ne Doamne.
  Eu i-as spune numele in clar candidatului pentru a-l face de rusine pentru asa pregatire si prestatie, pentru tupeul de a candida. Desigur are si „dreptul la baza”, ca asa e moda, ca sa intre in magistratura pe la 45 ani, dupa ce iese la pensie.

  Reply
 2. A

  „Anagramat”…! Ești simpatic, „cetățeanule” 🙂 Râde ciob de oală spartă. (Ca să știi, cuvântul e „agramat”.)

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole