AZI – Ședință de Consiliu Local Baia Mare. Ce decizii vor mai lua aleșii locali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, la amiază, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local Baia Mare pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de hotărare, marea lor majoritate vizand unele blocuri de locuințe din oraș unde se fac lucrări pentru creșterea eficienței energetice.

Avem proiectele de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 101/2018 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza DALI şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie: Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe în Municipiul Baia Mare, vizate fiind blocurile de locuinte de pe strada Ion Luca Caragiale 11, Ciprian Porumbescu nr. 2, Dimitrie Cantemir 7, respectiv 3, Victor Babeș 19.

Tot azi se va vota aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru locuințele sociale situate pe Horea 46A, 46B, respectiv Granicerilor 116. Contractele vor fi prelungite doar pentru cei care nu înregistrează întarzieri la plata chiriei și a utilităților. Și vorbim de strada Horea nr. 46A , unde avem 119 apartamente, str. Horea 46 B cu 131 apartamente și strada Grănicerilor nr. 116 cu 96 apartamente.

Tot azi se va discuta și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Reconfigurare Zona Gării”, generat de amplasamentul situat în Baia Mare, zona Gării, fiind delimitată de strada Gării, calea ferată la nord, str. Topazului, str. Mărgeanului, Bd.București, cale ferată sud.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole