Bacteria E-coli depistata intr-un abator din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ecoli.Bacteria E-Coli a fost depistata intr-un abator din judetul Maramures. Oficialii Directiei Sanitar-Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor Maramures spun ca in jumatate din probele transmise spre analiza a fost depistata aceasta bacterie.

La nivel de Maramures au fost recoltate in total un numar de patru probe, iar conform buletinelor de analiza eliberate de catre Institutul de Igiena si Sanatate Publica Veterinara a fost depistata prezenta E. coli verotoxigene in doua probe recoltate de pe suprafetele carcaselor de ovine sacrificate intr-un abator din Maramures.

Conducerea DSVSA Maramures a aratat ca sanatatea publica nu a fost pusa niciun un moment in pericol. Masurile dispuse de legislatia in vigoare in astfel de situatii, sustin inspectorii sanitar-veterinari, sunt masuri de imbunatatire a conditiilor de igiena la nivelul abatorului, revizuirea unor proceduri bazate pe principiile HACCP, dar si carnea si organele vor fi supuse tratamentului termic inainte de a fi consumate, nefiind supuse restrictiilor sanitare veterinare.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2