Baia Mare: 1 Decembrie – Piata Tricolorului, ceremonial militar si religios

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Astazi, de la ora 09.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc ”Maramures” va avea loc dezvelirea unei placi aniversare, dedicata Centenarului Marii Uniri. Autoritatile administratiei publice locale, impreuna cu reprezentantii structurilor de aparare, ordine publica si siguranta nationala vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului resedinta de judet, dupa ceremonia de la unitatea militara.

In Piata Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar si religios de Ziua Nationala a Romaniei. Dupa realizarea dispozitivului, prefectul judetului Maramures, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de lupta si va trece in revista Detasamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului National al Romaniei si oficierea serviciului religios de catre un sobor de preoti. Dupa prezentarea alocutiunilor, va defila detasamentul de onoare si tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va incheia cu un moment cultural-artistic si focuri de artificii.

Va reamintim faptul ca tehnica de lupta si echipamentele din dotarea structurilor militare nu vor fi prezente la parada deoarece au fost dislocate in Alba Iulia, potrivit reprezentantilor Prefecturii Maramures.

Informatii furnizate de Prefectura Judetului Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *