Baia Mare: 150.000 de lei pentru sustinerea echipei Stiinta Explorari

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Alesii judeteni au aprobat, la sfarsitul saptamanii trecute, suma de 150.000 de lei pentru sustinerea sportului de performanta, Clubului Sportiv ”Stiinta” Baia Mare.

Printr-o adresa a Clubului Sportiv ”Stiinta” Baia Mare, inregistrata la administratia judeteana Maramures, s-a solicitat suplimentarea contractului de finantare din luna aprilie 2018, in baza obiectivelor si costurilor estimative prezentate pentru sustinerea, dezvoltarea si promovarea echipei de volei masculin.

Printr-o Hotarare a administratiei judetene s-a repartizat, pe destinatii, suma aprobata din bugetul judetului Maramures pe anul 2018, pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes general in domeniul sportului, iar o alta hotarare aprobata de alesii judeteni a vizat aprobarea sumei de 150.000 de lei din bugetul judetului pentru finantarea programelor structurii sportive de performanta de prim esalon, respectiv pentru Clubul Sportiv ”Stiinta” Baia Mare, echipa de volei masculin.

Conducerea administratiei judetene a avut, in ultima luna, cateva discutii cu conducerea clubului si a inteles situatia financiara extrem de dificila prin care trece aceasta structura sportiva. (Editare: Ana AVRAM)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *