Baia Mare: 157 de elevi participă la etapa națională a Olimpiadei interdisciplinare „Cultură şi spiritualitate românească”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Etapa națională a Olimpiadei interdisciplinare „Cultură şi spiritualitate românească” se desfăşoară, în perioada 4-8 mai, la Baia Mare.

”Catedrala Episcopală ,,Sfânta Treime” a găzduit ceremonia de deschidere a evenimentului, la care au participat reprezentanţii Comisiei Centrale, Comisiei Judeţene, Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean Maramureş, Primăriei Municipiului Baia Mare, Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare, Sindicatului Liber din Învățământ Maramureș, Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, elevi și profesori coordonatori, reprezentanți ai diferitelor confesiuni.

La competiție participă 157 de elevi și 41 de profesori însoțitori, 41 de profesori îndrumători, 36 membri ai Comisiei Centrale, 21 membri ai Comisiei Județene.

Bucuria și recunoștința de a fi împreună, gândurile, istorisirile împărtășite, emoțiile trăite, reperele și valorile cardinale, care trebuie să fie parte a modului nostru de a fi și asupra cărora am fost cu toții invitați la reflecție, „exercițiile de admirație” au creat o atmosferă aparte, de celebrare a culturii, spiritualității și performanței. Succes tuturor! Per aspera ad astra!”, transmit reprezentanții Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2