Baia Mare: 30 de societati comerciale si persoane fizice verificate de politistii de investigare a criminalitatii economice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comercializarea unor produse care au termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu pot fi prezentate documente legale de provenienta, dar si alte abateri practicate de unii comercianti au fost sanctionate de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice, in urma unor controale efectuate pe raza municipiului Baia Mare.

Actiunea desfasurata pe parcursul a doua zile a vizat inainte de toate protejarea populatiei impotriva unor acte comerciale ilicite, dar si prevenirea, descoperirea si combaterea ilegalitatilor care se comit in domeniul produselor agro-alimentare, conform IPJ Maramures.

Au fost efectuate verificari la sediile a 20 de societati comerciale si 10 persoane fizice autorizate sa desfasoare activitati comerciale. Neregulile constatate au fost sanctionate cu amenzi in valoare de aproximativ 16.000 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus confiscarea mai multor pachete cu tigari de contrabanda si ridicarea in numerar a 1.480 lei.

De asemenea, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, dupa ce au constatat o infractiune de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2