Baia Mare: 50 de mii de lei pentru programele Clubului de Şah. Banii provin de la Consiliul Județean Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Aleșii județeni au aprobat alocarea sumei de 50 de mii de lei pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanță de prim eşalon Clubul de Şah al Municipiului Baia Mare – echipa de şah.

Înființat în anul 2002, Clubul de şah al Municipiului Baia Mare a evoluat aproximativ șapte ani în Divizia B. În anul 2009 a urmat promovarea în Divizia A, iar în 2010 în Superliga României, echipa rămânând o prezenţă constantă în primul eşalon național. Programul competițional al Clubului de Şah al Municipiului Baia Mare prevede, pentru toamna acestui an, participarea la Cupa României pe echipe, la Superliga României, precum și la Cupa Cluburilor Europene.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea și-a manifestat încrederea față potențialul echipei Clubului de Şah al Municipiului Baia Mare, care s-a regăsit mereu în topul celor mai bune echipe din România.

„Clubul de şah al Municipiului Baia Mare ne-a obișnuit deja cu rezultate spectaculoase, care vin ca o încununare a numeroaselor eforturi investite de întreaga echipă în pregătire. Am încredere că echipa de șah va reprezenta în continuare județul Maramureș la cel mai înalt nivel și că va încheia programul competițional cu noi performanțe în palmares”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *