Baia Mare: A crescut ajutorul lunar pentru plata serviciilor de alimentare cu apă și canalizare

home camp2
home camp2
home camp2

Instituția Primarului Municipiului Baia Mare aduce în atenția opiniei publice faptul că a crescut ajutorul lunar pentru plata serviciilor de alimentare cu apă și canalizare.

În acest sens, s-a modificat baremul de acordare a acestui ajutor, respectiv de la 1.889 de lei/persoana, la 2.200 de lei/persoană.

”Pentru a putea beneficia de această facilitate sunt necesare următoarele documente: cererea tip, factura de la SC Vital SA din luna anterioară depunerii cererii, contractul încheiat cu SC Vital SA, actele de identitate (CI, BI, CIP) pentru toţi membrii familiei, certificate de naştere pentru copii (copii xerox), venitul net din luna precedentă depunerii cererii (adeverinţe salariu net, cupoane pensie, cupoane sau extrase de cont cu alocaţii pentru copii, şomaj, indemnizaţii etc.), pentru venituri ocazionale–declaraţie pe propria răspundere, alte acte solicitate după caz, cum ar fi livretul de familie, sentinţa de divorţ, certificat de deces etc.

Aceste documente se depun la camera nr. 2, parter, la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Dacia, nr. 1, Baia Mare. În luna septembrie 2020 au beneficiat de acest ajutor 1.014 familii. Între timp, au mai fost depuse 287 de cereri. Informații suplimentare se pot găsi pe site-ul das@baiamare.ro sau se pot solicita la numărul de telefon 0262-211.949”, precizează reprezentanții Primăriei Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *