BAIA MARE – A făcut o criză de epilepsie în stația de autobuz de pe Motorului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Semiluna

În finalul de săptămană trecut, plutonier Popan Vlad și plutonier Godja Toader, au fost sesizați asupra faptului că în stația URBIS de pe strada Motorului intersecție cu Bulevardul București este căzută o persoană. Pană la sosirea echipajului SMURD, a fost acordat primul ajutor, persoana acuzand o criză de epilepsie. Poliția Locală spune că persoana în cauză a fost preluată de echipajul SMURD si transportata la Spitalul Judetean.

Pentru ca ieri, 1 mai, plutonierii Fodor Silviu, Godja Toader și Popoan Vlad să fie sesizați aupra faptului că din imobilele aflate în reabilitare se sustrag cabluri. Ajunși la fața locului au observat o persoană, care la vederea echipajului a fugit. Nu s-a reușit prinderea acesteia.

În ultima săptămană, pe langă aceste acțiuni de control desfășurate, polițiștii locali cu atribuții privind asigurarea ordinii și liniștii publice și circulației pe drumurile publice au intervenit și dispus masurile legale în urma unui număr de 49 de sesizări facute de către cetățeni, telefonic la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2