Baia Mare: A inscenat un furt pentru a-si achita o datorie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani-1Miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 15.30, politia a fost sesizata cu privire la comiterea unui furt din locuinta. Un barbat a declarat ca, in perioada 24 – 25 mai, in timp ce se afla in locuinta unor prieteni, situata pe strada Motorului din Baia Mare, persoane necunoscute au profitat de faptul ca usa de acces era inchisa dar neasigurata si au patruns in imobil. Astfel, „hotii” au reusit sa sustraga o masina de spalat, un cuptor cu microunde si suma de 70 de lei.

La cateva ore de la reclamarea faptei, politistii au constatat ca furtul a fost inscenat. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca de fapt barbatul care a reclamat furtul a instrainat bunurile unei persoane careia ii era dator cu 1.500 de lei. Apoi, pentru a convinge politia, a ravasit mai multe articole de imbracaminte din locuinta, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si inducere in eroare a organelor judiciare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2