Baia Mare: Abia a mai văzut pe unde merge cu mașina din cauza alcoolului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, la ora 11.49, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost condus pe contrasens pe strada 1 Mai din municipiu, iar conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp, o patrulă din cadrul Poliției Locale Baia Mare a fost oprită de către apelant care le-a indicat autoturismul, aceştia s-au deplasat în zonă, au identificat autoturismul în cauză și au solicitat prezența unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, informează IPJ.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 52 de ani din Satulung. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2