Baia Mare: Abonamentele de parcare s-ar putea scumpi in 2017

PNL

telefon la volanAbonamentele de parcare pe raza Municipiului Baia Mare s-ar putea scumpi in anul 2017.

Conform unui proiect de hotarare ce urmeaza a fi supus aprobarii Consiliului Local Baia Mare, pretul unui abonament anual ar putea fi de 190 lei fata de 100 lei cat e in prezent. Si abonamentul pe o luna ar putea fi mai scump, respectiv 39 lei fata de 20 lei.

In ceea ce priveste tarifele tichetelor de parcare, pretul acestora va fi neschimbat:

1. pentru 30 min – 2 lei; prin SMS – 0,45 €

2. pentru 60 min – 3 lei; prin SMS – 0.65 €

3. pentru 120 min – 4 lei; prin SMS – 1,00 €

4. pentru o zi – 6 lei; prin SMS – 1,30 €

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

13 Comments

  1. Dilau Junior

   Nu Oana ei nu exagereaza deoarece tovarasii CONSILIERI au abonamente gratuie, atit EI cit si toata familiia lor !!!

   Reply
 1. gogu

  Probabil vor sa nu se mai faca abonamente. Eu unul am la 2 masini abonamente, in cazul asta nu-mi mai fac la niciuna. Asta e.

  Reply
 2. Pop George

  Asta este rezultatul cheltuielilor lui Chereches cu panselute, sarbatori si toate actiunile de reclama pe care le-a facut din banii nostri. Vom plati 20 de ani ce a cheltuit si furat Kake. Asta inseamna sa votezi un copchil frustrat prin de arogante. Votati in continuare aceasta familie si veti ajunge sa vi se dubleze toate taxele locale de n-o sa mai aveti bani nici sa va cumparati painea cea de toate zilele.

  Reply
  1. mihai

   Mai George,e ca pe vremea lui Anghel,pun pariu cu tine ca si daca o sa mărească de 10 x,tot nu o sa aibă bani.Asta se numeste nepricepere.Sa nu-mi spui ca nu mai sunt bani si nu se poate plăti o echipa de muncitori,chiar si de asistati sociali,sa mature frunzele intrate in putrefactie de pe alei si trotuare.Pe aleea de la Casa de Cultura catre Victoriei cred ca stratul de noroi format e de peste 2 cm.Asta de la Romsilva crede ca vinde parchet in pădure si fraierii tot o sa cumpere iar loazele nu l-au invatat: Sefu,hai sa marim cu 30 sau maxim 50 ! Iar aia care nu o sa-si cumpere abonament o sa parcheze prin spatele blocurilor,o alta problema a administratiei nerezolvate.Mă gândesc la amaratii care asteapta sa se construiasca parcuri industriale si astia nu au fost in stare sa facă un sens giratoriu la Italsofa.

   Reply
 3. George

  Nu exagereaza, pentru ca vor primi abonamente gratuite, la fel ca si pina acum. Vor primi inclusiv functionarii primariei, care sint altfel de oameni decit noi.

  Reply
 4. D.C.

  Pai doamna Chereches daca se crede asa de priceputa in ale administratiei,in loc sa-i tragă in parlament pe : constanteanca Boagiu,pe Matei sau pe fostul pedelist Barlea,mai bine l-ar ruga pe cake sa-si dea demisia si mamuca sa candideze la functia de Primar.Decat frecat menta prin Camera Deputatilor mai bine de continuat proiectele de dezvoltare a orasului,desigur daca erau viabile si nu era abureala ieftina.

  Reply
 5. ketry6

  sariti in sus dar vedeti numai si restul de cresteri ale preturilor un loc de inhumare retinut de la 550 ron la 1000 ron si alte si alte , bugetul primariei e gol daca v-a placut sa dansati si sa chiuitii pe la toate festivalurile platite acum platiti

  Reply
  1. marc

   vrei sa faci lucruri? Ori faci proiecte europene (nu suntem in stare) ori te imprumuti de la banci.Ca doar nu te astepti sa stranga astia bani la pusculita si pe urma cand o sa aiba bani stransi sa se apuce de diverse investitii.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1