BAIA MARE – Accident pe strada Culturii din oraș (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare a fost locul unde în seara aceasta a avut loc un accidenr rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Este vorba depsre un incident petrecut pe strada Culturii din municipiu, fiind implicat un singur autoturism.

Potrivit ISU Maramureș, persoana accidentată prezenta leziuni ușoare, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE

„În această seară, la ora 19.40, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada George Coșbuc, la intersecția cu strada Culturii din municipiu. La fața locului polițiștii au constatat că o femeie de 69 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 73 de ani din Baia Mare, care circula dinspre bulevardul Independenței spre bulevardul București.

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe partea stângă pe trotuarul din dreapta direcției de mers, rezultând vătămarea corporală a conducătorului auto de 73 de ani. De asemenea, au fost avariați trei stâlpi de protecție de pe trotuar și un panou metalic de comandă a sistemului de semaforizare a intersecției.

Conducătorii ambelor vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

FOTO ISU Maramureș

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole