UPDATE: Baia Mare Activ, societatea pe actiuni pe care vrea sa o infiinteze Primaria. Cu ce se va ocupa

UPDATE: Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi pana la finalizarea unor aspecte tehnice pe aceasta tema.

Municipalitatea baimareana intentioneaza sa infiinteze o societate pe actiuni care sa aiba actionar unic Municipiul Baia Mare.

Aceasta ar urma sa se numeasca Baia Mare Activ SA, cu sediul pe strada Serelor, nr. 2, si sa se ocupe cu activitatile de intretinere peisagistica.

Pana la finalizarea procedurii de selectie a membrilor Consiliului de administratie, societatea va fi administrata provizoriu pe o perioada de 4 luni, incepad cu data inregistrarii la Oficiul Registrului Comertului, de catre un Consiliu de Administratie din care vor face parte, printre altii, Alexandrina Bancos, Ioan Pop si Cristian Marosan, potrivit proiectului de hotarare.

Infiintarea societatii va fi supusa votului consilierilor locali intr-o sedinta extraordinara care se va desfasura astazi, incepand cu ora 15.00.

In proiectul de hotarare se mai mentioneaza ca “se aproba alocarea de la bugetul local a sumelor necesare indeplinirii formalitatilor privitoare la infiintarea si inregistrarea societatii BaiaMare Activ S.A”.

Vlad HERMAN

Related posts

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *