Baia Mare: Activităţile recreaţionale şi de socializare de la mai multe centre sociale, suspendate

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În vederea limitării răspândirii virusului Sars-Covid, în contextul în care Municipiul Baia Mare a înregistrat în ultimele 14 zile o incidenţă cumulată de peste 3 cazuri de infectări cu noul coronavirus la 1.000 locuitori, activităţile recreaţionale şi de socializare, realizate prin intermediul centrelor sociale pentru persoane vârstnice (Caspev, Regina Maria, Rivulus Pueris) sunt suspendate, persoanele interesate putându-se deplasa la centrele mai sus menţionate, pentru obţinerea de informaţii/ consiliere/ eliberarea de adeverinţe pentru sistemul de transport în comun URBIS, cu respectarea regulilor de distanţare socială.

”În acest context, este obligatorie, atât în interiorul clădirilor centrelor sociale CASPEV, REGINA MARIA, RIVULUS PUERIS, cât şi în toate spaţiile publice deschise, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

La intrarea în sediile centrelor de mai sus, atât personalul propriu, cât şi vizitatorii, vor fi supuşi triajului epidemiologic şi dezinfectării obligatorii a mâinilor, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Depunerea solicitărilor poate fi realizată şi prin mijloace de comunicare alternative, respectiv la adresa de e-mail: das@baiamare.ro sau la nr. de fax 0262211959, prin transmiterea scanată a cererii sau în format poză (jpeg)/fotocopie.

Toate persoanele vârstnice din Municipiul Baia Mare pot beneficia de servicii precum plata facturilor, realizarea de cumpărături pentru uz zilnic, precum și asigurarea transportului la medic, în caz de nevoie, cu ajutorul asistenților sociali sau medicali din cadrul DAS, respectiv de servicii de consiliere sau obținerea de informaţii suplimentare referitoare la serviciile destinate acestora, apelând numărul de telefon 0730.887.744-”Protejăm Bunicii”, transmite Direcția de Asistență Socială Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *