Baia Mare: Agenția de voiaj CFR se deschide în data de 2 iunie

Șeful Stației CFR Baia Mare, Dorin Chețe a comunicat, astăzi, faptul că Agenția de voiaj de pe strada Victoriei, din Baia Mare se va deschide în data de 2 iunie. Acesta spune că s-au luat măsuri atât pentru protejarea angajaților, cât și a călătorilor.

Chețe Dorin, șef Stație CFR Baia Mare: ”În Agenția de Voiaj vor intra maximum doi călători, aceștia își vor dezinfecta mâinile și vor trebui să aibă mască, obligatoriu. Pentru siguranța angajaților au fost montate ecrane de protecție. Rugăm călătorii să respecte toate indicațiile care sunt trecute pe afișe. Totodată rugăm ca până la intrarea în magazin, cei care așteaptă afară, să păstreze o distanță de minimum 2 metri între ei.”

Agenția de voiaj va fi deschisă de luni-vineri în intervalul orar 08.00-20.00, mai puțin în zilele de sărbători legale, când este închis.

Persoanele interesate să călătorească, în această vară, spre Marea Neagră pot obține informații despre mersul trenurilor și prețul biletelor în link-ul de mai jos.

Ana AVRAM

Primul tren spre Mangalia va pleca din Baia Mare în 12 iunie. Trenul Soarelui va intra în Gara CFR Baia Mare în data de 26 iunie 2020. Programul trenurilor, a tarifelor și a reducerilor le găsiți în articol

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1