Baia Mare: Alba-neagra in Primarie – Ba ii da afara, ba ii angajeaza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daca la inceputul saptamanii am anuntat faptul ca sefii din Primaria Baia Mare au vizat mai multe posturi de directori, in ideea de-a le desfiinta, cu intentia “de-a da bine” la imaginea publica, la mai putin de o saptamana, iata ca institutia face noi angajari.

“Primaria Baia Mare organizeaza: Concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal – Serviciul Juridic.

Concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Biroul Relatii Internationale.”

De precizat ar fi faptul ca, la ora actuala, institutia dispune de sapte juristi. Surse din cadrul administratiei locale ne spun ca sunt prea multi si ca Primaria nu mai are nevoie de inca un jurist. Si astfel se umfla organigrama care sare lejer de 1.000 de angajati platiti din banii nostri.

Referitor la Biroul de Relatii Internationale, aici, spune sursa noastra, s-ar putea sa fie necesar eventual pentru: “Craica International si Pirita International, ca altfel pentru ce sa trebuiasca un birou fara rezultate concrete…”

Aceeasi sursa a mai precizat ca: ”Organigrama inca nu a fost aprobata la Bucuresti, insa trebuie sa stiti ca doar se reduc cateva posturi, unele neocupate, si nimeni nu este dat afara, pentru bunastarea orasului, asa cum a lasat cineva sa se inteleaga.”
Concluzia ramane la aprecierea voastra!

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2