Baia Mare: Aleea Toamnei, aleea gropilor si a conductelor carpite; strada uitata de autoritati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Localnicii de pe Aleea Toamnei, din Baia Mare sunt cu nervii intinsi la maximum. Acestia spun ca an de an conductele sunt carpite, iar strada, care a fost asfaltata in urma cu 20 de ani, arata de parca ar fi trecut, pe ea, un convoi de tancuri, lunar.

In acest context, unul dintre localnici a facut o sesizare pe adresa redactiei noastre.

Vasile P.: “An de an se tot repara conductele, in special cea de gaz care are mai multe „petice” decat zone intacte. Drumul este rascolit din metru in metru si bineinteles orice asa-zisa reparatie ramane cu sechele. Conducta de gaz trebuia sa fie schimbata de mult, iar drumul trebuia si el sa intre in reparatie capitala, dar probabil se asteapta alte si alte alegeri.
Strada a fost asfaltata acum vreo 20 ani din fonduri proprii (nici vorba ca Primaria sa contribuie cu ceva) si bineinteles ca dupa asfaltare au aparut „groparii” care au ajutat la ceea ce este acum. Ne-au tot aburit cu tot felul de proiecte si sistematizari, dar a ramas „ca la noi”. Eu zic ca imaginile sunt elocvente. Daca se „inflameaza” cineva (desi nu cred), vom reveni cu amanunte.”

Nici noi nu credem ca “se va inflama cineva”. Se cunoaste faptul ca e la moda asfaltarea strazilor si ulterior spargerea acestora pentru a repara diverse avarii aparute din neant. Si tot la moda e carpirea unor sosele, ca deh, poate sa mai tina o vreme asa, fara sa se faca reparatii capitale. Si astfel trec doi, patru, sase…douazeci de ani si nimanui nu-i pasa, exact cum s-a intamplat cu Aleea Toamnei, care a fost reabilitata din banii localnicilor in urma cu doua decenii. Daca si atunci oamenii au fost nevoiti sa scoata lei din portofel, de la Revolutie incoace, pentru mai marii Primariei Baia Mare, Aleea Toamnei cel mai probabil nu exista pe harta orasului. Insa, ce sa vezi ea chiar exista…

Revenim cu detalii.//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole