Baia Mare: Amenzi uriase pentru muzica data prea tare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

boxeIn data de 25 ianuarie, in jurul orei 00.30, jandarmii baimareni s-au deplasat la un imobil de pe strada Unirii din municipiul Baia Mare, unde era tulburata linistea locatarilor, prin muzica ascultata la un volum ridicat.

A fost identificat C.A. de 21 ani, din localitatea Malusteni, judetul Vaslui, care a fost sanctionat conform Legii 61/1991 Republicata, cu amenda contraventionala in valoare de 500 lei.

Tot duminica, in jurul orei 23.00, jandarmii aflati in serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitati sa se deplaseze pe strada Motorului din municipiul Baia Mare, unde in incinta unui imobil, era deranjata linistea locatarilor, prin muzica data la intensitate mare. D.P. de 58 ani, din Baia Mare a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 lei.

Mai tarziu, in jurul orei 02.30, echipajul de jandarmerie a fost solicitat sa se deplaseze din nou la acelasi imobil situat pe strada motorului, unde din nou era tulburata linistea locatarilor, prin muzica la un volum ridicat. C.M. de 22 ani, din Baia Mare, a fost sanctionat de asemenea cu amenda contraventionala in valoare de 500 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2