Baia Mare: Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2019, in perioada 26-28 septembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Filiala Nord Vest a Ordinului Arhitectilor din Romania organizeaza in perioada 26-28 septembrie Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2019, care va avea tema „Pentru comunitate”.

Acest eveniment se adreseaza in egala masura profesionistilor in proiectare si constructii, locuitorilor si reprezentantilor institutiilor publice.

Expozitia-concurs ”Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2019” va cuprinde doua sectiuni: lucrari realizate si proiecte. Lucrarile prezentate sunt realizate de membrii filialei si acopera o varietate de teme functionale: rezidential, educational, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajari interioare, design de obiect.

“La fel ca in editiiile precedente, pe langa voturile acordate de arhitecti, publicul care va vizita expozitia va avea posibilitatea sa-si exprime parerea despre proiectele expuse, votandu-le pe cele preferate.

Vernisajul expozitiei-concurs Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2019 Pentru comunitate– va avea loc pe 26 septembrie 2019 la ora 19.00 in Piata Cetatii din Baia Mare.

Alaturi de expozitia Anualei vor fi prezente si proiectele elaborate de elevii-arhitecti de la Colegiul de Arte din Baia Mare din anii terminali anteriori.

Anuntarea rezultatelor expozitiei-concurs va avea loc in seara zilei de vineri, 27 septembrie 2019. Totodata, in cadrul Anualei vor avea loc si alte evenimente: prelegeri de arhitectura sustinute de valori consacrate ale arhitecturii romanesti contemporane (joi si vineri seara dupa ora 20.00); proiectie de film de arhitectura (joi seara dupa ora 21.30); activitati de arhitectura dedicate copiilor (sambata la ora 11.00 in Punctul Info din Piata Cetatii); tur ghidat de arhitectura (sambata la ora 11.00 cu plecare din Piata Cetatii).

Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2019 este organizata de Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Nord-Vest in parteneriat cu Primaria Municipiului Baia Mare si este finantata din timbrul de arhitectura si din sponsorizari private”, a declarat arh. Ionut Radu Filip, presedinte OAR NV.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *