Baia Mare: Aproximativ 300 de sportivi au participat la Dominarium Dance Competition (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 17 cluburi și aproximativ 300 de sportivi au participat la Dominarium Dance Competition, despre care reprezentanți ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş spun că a fost una de amploare.

”Acțiunea a fost una de amploare, ne bucurăm că au participat peste 17 cluburi și undeva la 300 de sportivi. Chiar dacă Direcția s-a implicat în această organizare, pot să spun că a fost un procent destul de redus, pentru că marele merit revin organizatorilor și părinților”, a spus Vasile Jurcău, consilier superior în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş.

Oficialul a vorbit, printre altele, și de alte acțiuni organizatorice ale instituției.

”Conform procedurilor, la începutul fiecărui an calendaristic noi alcătuim un calendar al activităților proprii, la care cluburile doritoare din județul Maramureș sunt invitate să participe, noi urmând să analizăm aceste calendare și, în funcție, de buget pe care îl avem alocat și în funcție iar de tipul de acțiuni pe care îl propun aceste cluburi, să îl introducem în calendarul nostru”, a mai precizat Vasile Jurcău.

Detalii în video.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole