Baia Mare: Aproximativ 500 de copii au participat, astazi, la trei olimpiade scolare. Luni se dau rezultatele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi, la nivelul Municipiului Baia Mare, s-au desfasurat trei olimpiade scolare, mai exact la Limba engleza, Matematica si Fizica.

Olimpiada de Limba engleza, FAZA LOCALA, a avut loc la Scoala Gimnaziala “I.L. Caragiale”, unde au fost inscrisi un numar de 255 de elevi din care au intrat in salile de clase pentru a sustine examenul un numar de 228 de copii. Concursul s-a desfasurat atat pentru elevii claselor a VII-a si a VIII-a cat si pentru cei de la liceu, respectiv clasele IX-XII. Concursul de la gimnaziu a avut o durata de 120 de minute, iar cel de la liceu a avut o durata de 180 de minute. Pentru a putea merge mai departe, adica la FAZA JUDETEANA, elevii trebuie sa obtina minimum 90 de puncte. Cei care nu vor fi multumiti de notele obtinute pot sa depuna contestatiile tot la Scoala Gimnaziala “I.L. Caragiale”, luni, 25 februarie 2019, intre orele 12.00-14.00. Rezultatele vor fi afisate atat la avizier cat si pe site-ul scolii.

Olimpiada de Fizica, FAZA JUDETEANA, s-a desfasurat la Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga”, la concurs fiind inscrisi un numar de 121 de copii. Concursul s-a adresat elevilor atat din gimnaziu, clasele VI-VIII, cat si celor care frecventeaza cursurile liceelor din Maramures, respectiv clasele IX-XII. Si in acest caz, rezultatele se vor afisa la avizier, dar si pe site-ul Scolii Gimnaziale “Nicolae Iorga”. Cei nemultumiti vor putea depune contestatii, iar rezultatele finale se vor comunica la o data ulterioara.

Olimpiada de Matematica, FAZA LOCALA, a fost sustinuta de elevi dupa cum urmeaza: clasele V-VI au fost repartizate la Scoala Gimnaziala Nr. 18, clasele a VII-a si a VIII-a la Scoala Gimnaziala Nichita Stanescu, iar clasele IX-XII au sustinut concursul la liceele in care studiaza. Rezultatele vor fi communicate de catre centrele scolare sau liceeale in care s-a desfasurat examenul.

Echipa de la ZiarMM.ro le doreste tuturor participantilor, de la cele trei concursuri, multa bafta si succes in continuare 😊

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole