Baia Mare ar putea avea o parcare subterana in Centrul Vechi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierii locali baimareni au aprobat vineri, 18 iulie, intocmirea unui studiu de fundamentare pentru realizarea unei parcari subterane in Piata Libertatii, de 460 locuri.

Decizia a fost luata in urma unei scrisori de intentie trimisa de SC Pada Development catre Primaria Baia Mare prin care se propune spre analiza oportunitatea colaborarii in vederea realizarii acestui obiectiv.

Municipalitatea isi doreste sa mai realizeze astfel de parcari si in alte zone din oras in viitorul apropiat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. belphegor

  Ce chestie ! Cum dracu’nu s-a gandit nimeni la asa ceva in ultimii 50 de ani ? O idee exceptionala de a folosi cu cap banii comunitatii pe studii de fezabilitate la fel de utile ca aparatele de scurtat fitilul lampii sau desfundat gaurile de macaroane…intr-o zona cu subsolul extreme de stabil.Supraterane nu este bune ?

  Reply
 2. ioan

  cata idiotenie ,nebunie, irealitate, din capul locului cade toata aceasta mascarada timpita , inca o forma de a suge BAnul public pe neste studii platite aiurea dar pentru unele buzunare desigur.. turma asta de consilieri locali patronati de un i… chereches fac numai prostii,, intrebare ??????? PE TOATA SUPRAFATA CENTRULUI NOU ,, adica pe acea platforma SE POATE FACE MINUNAT O PARCARE ETAJATA PE NISTE PILONI SIMPLI DIN FIER SI BETON CU URCARE DIN STANGA SI COBORARE IN DREAPTA FATA DE FOSTA CENTRALA A MINELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!iar la parter magazine de orice fel sau poate ramane o parcare ,, la un simplu calcul acolo ar putea fi parcate cel putin 300-400 de autoturisme,, cheltuiala ar fi pe sfert fata de gandirile retrograde de a sapa si cara pamantul rezultat prin neste cheltuieli ENORME!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Sefu lui Cereches

   ioan, ideea ta e pratica si cu bani putini se pot face lucruri mari
   doar ca Baia Mare e atat de poluata si stresata ca oras incat daca mai aud de o cladire pe verticala simt ca ma asfixiez. E un oras atat de poluat chiar daca nu mai are industrie poluanta incat orice cladire pe verticala impiedica circulatia aerului.
   La Mall deja s-a schimbat microclimatu in zona. Acolo vara “respiri greu” – iarna ingheti Cand era fabrica de lapte si nu erau parcarile asflatate era asa de bine. Cladirea aia acolo opreste vanturile foate joase, aerul e foarte poluat, e plin de praf, betonu, otelu si sticla absorb caldura si o radiaza inapoi, iarna mentine frigu.
   Trebuie gasita o solutie ieftina la parcare subterana, daca se poate si nu o sa cadem cumva intr-o galerie de mina :)))
   Haideti oameni buni si inteligenti spuneti ce variante mai avem ca sa fie bine pentru toti

   Reply
 3. maria,ioan,ana,gheorghe

  Gata ne-am saturat, ajunge , urmeaza sa dam in vileag lista rusini ( consilierilor din Baia Mare ) care fara pic de rusine isi bat joc de noi. In zilele urmatoare vom publica aceasta lista si ce rau au facut fiecare dintre ei pentru oras. Asta ca pe viitor baimareni sa stie pe cine nu mai trebuie sa voteze.

  Reply
 4. dilau

  prietene k…, nu e rau dar ce dracu sa faci cu 460 de locuri de parcare in centru vechi?. pot sa jur de pe acum ca mai mult de jumatate o sa fie goale non-stop.daca tot sint gloante, fa una la gara de 150, una pe la sala sporturilor – tot de 150 – iar restul in centru vechi.si inca ceva, hai sa le spunem oamenilor ca acestea nu o sa fie niciodata gratis.

  Reply
 5. kis zoltan

  Nu are nici-un rost.Eventual capatuirea consilierilor prin firmele proprii care vor executa lucrarea.Cu reteaua de tuneluri existente in centrul vechi: Ce se va intampla?Poate in viitor copii nostrii vor venii cu idei mai bune pentru restaurarea retelei de galerii existente subteranul centrului vechi.Eu personal le am vazut(ce m-a pus pe ganduri este ca multe firme si persoane fizice sint racordate ilegal la reteaua de apa si canalizare,unul din exemple ar fii Mircea Maries proprietarul castelului Teleky)

  Reply
  1. dilau

   prietene kis zoltan, ceva ma face sa cred ca copii nostri n-o sa faca nici macar jumatate din ceea ce am facut noi.si asta ca noi n-am facut nici macar jumate din ce-au facut parintii nostri.hai -totusi- sa le lasam ceva chiar daca pe datorie.astia micii sint smecheri si n-o sa le plateasca niciodata, crede-ma pe cuvint.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *