Baia Mare-ASTAZI: Apa maro la robinet, in blocurile din zona Basarab cu Petru Rares. Directorul de la VITAL explica ce trebuie sa facem in astfel de situatii

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2


Redactia ZiarMM.ro a primit sesizarea de la o locatara care domiciliaza in zona strazilor Matei Basarab cu Petru Rares, din Baia Mare. Aceasta ne-a spus ca, in aceasta dimineata, apa de la robinet ei si-a schimbat culoarea. Intr-o prima faza a fost usor maronie dupa care a ajuns sa fie maro (vezi foto).

Contactata telefonic, Alexandrina Bancos, directorul societatii VITAL, ne-a explicat ca in zona respectiva a avut loc o avarie.

Alexandrina Bancos, director VITAL: “Am avut o avarie in zona respectiva, iar angajatii de la VITAL lucreaza pentru remedierea defectiunii. Astazi se fac spalari pe retele si se iau probe. Cetatenii trebuie sa stie ca se pot adresa societatii noastre de fiecare data cand sesizeaza ca apa de la robinet isi schimba culoarea sau are miros. Avem un laborator performant de testare unde efectuam analize privind calitatea apei. Pe aceasta cale rugam consumatorii sa vina cu incredere spre noi si sa ne anunte imediat pentru orice inconvenient aparut.”

Trebuie sa stiti ca societatea VITAL are dispecerat, unde se lucreaza 24 ore din 24, si pentru orice problema aparuta se poate suna la numarul de telefon 0262-215.150, 0362-401.053 sau 0262-213.574.

Foto: Daniela Dragomir. Text: Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2