Baia Mare: Astazi este interzisa stationarea in parcarile publice. Afla aici, unde nu ai voie sa parchezi si de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din aceasta dimineata si pana sambata angajatii firmelor care au contracte de deszapezire cu municipalitatea incep sa curete parcarile publice. Astfel, in aceste zile este interzisa stationarea in parcarile de pe urmatoarele tronsoane:  “Bulevardul Bucuresti de la intersectia cu strada Culturii pana la intersectia cu Bulevardul Unirii, respectiv Bulevardul Unirii, intersectia cu strada George Cosbuc pana la intersectia cu Bulevardul Bucuresti inclusiv, parcarea de vis-a-vis de Banca Transilvania, parcarile de pe Bulevardul Traian de la intersectia cu Bulevardul Unirii pana la intersectia cu strada Transilvaniei precum si cele doua parcari de la bucla. Se va interzice parcarea, iar noaptea vor fi eliberate de zapada si curatate corespunzator, urmand ca si restul parcarilor, de pe principalele bulevarde, sa fie eliberate si curatate in zilele de joi, vineri si sambata”, a declarat primarul Catalin Chereches.

Totodata acesta a mai precizat faptul ca agentii economici au obligatia sa curate trotuarele din fata magazinelor, iar in caz contrar acestia vor fi sanctionati. Vis-à-vis de situatia de la case si blocuri, edilul a precizat ca obligatia de degajare a trotuarelor revine proprietarilor din imobilele respective.

Cu privire la deszapezirea strazilor din cartiere, edilul a venit cu doua exemple, respectiv strazile Rozelor si Barbu Stefanescu Delavrancea, precizand faptul ca datorita modului in care sunt parcate autoturismele pe marginea soselelor, utilajele nu pot intra cu lama ca sa curate zapada.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. vasile

    O sa va trimit poza de pe Delavrancea sa vedeti daca se poate dezapezi sau nu. Asta cu masinile parcate e un bullshit.
    SUnt doua masini parcate la intersectii cu aleile si se poate trece relaxat. Daca nu pot sa vina sa puna somatii sa vina proprietarrii sa le mute cand vin cu dezapezitul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2