“Baia Mare Beach Handball Challenge” inclus in circuitul european de beach handball

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa doua editii de succes cu peste 400 de sportivi, 112 competitii si peste 15.000 de spectatori, Clubul Sportiv Marta aduce din nou plaja la munte, pentru cea de-a treia editie Baia Mare Beach Handball Challenge, care va avea loc in perioada 6-15 Iulie 2018 in Baia Mare.

Cu fiecare editie organizatorii au reusit sa surprinda publicul cu noutati. Prima editie, realizata la nivel national, a deschis apetitul amatorilor de handbal clasic pentru handbalul pe nisip, acest sport fiind o premiera pentru Baia Mare si Romania, organizatorii reusind sa realizeze in premiera un eveniment de o asemenea anvergura in Romania.

A doua editie a dus competitia la urmatorul nivel, depasind granita Romaniei, reusind  sa atraga echipe precum nationala de beach handball a Ucrainei, echipa care a facut un adevarat spectacol in teren spre deliciul publicului, competitia devenind astfel internationala.

Dupa un eveniment national si unul international, organizatorii au tintit mai sus, cea de-a treia editie fiind cireasa de pe tort, transformand evenimentul intr-un eveniment la nivel european.

In acest an organizatorii au obtinut afilierea evenimentului “Baia Mare Beach Handball Challenge” la Federatia Internationala de Beach Handball, Baia Mare fiind inclusa in Circuitul European de Beach Handball. Astfel “Baia Mare Beach Handball Challenge” va fi gazda unei etape din cadrul European Beach Handball Tour, in cadrul careia echipe din Romania, Europa si din toata lumea se vor bate pentru castigarea competitiei. Noutatea la aceasta competitie o reprezinta punctajele pe care le vor primi echipele participante, urmand ca echipele cu cele mai mare punctaje sa se califice la EBT Finals (Campionatul European Intercluburi) care va avea loc in anul 2019 in Polonia.

Evenimentul va cuprinde 4 competitii si va debuta pe data de 6 iulie cu binecunoscuta competitie de beach handball pentru amatori care va dura 3 zile si va avea doua categorii: masculin si feminin.

In 8-12 iulie, intra in scena doua sporturi care au avut mare succes anul trecut si anume volei si fotbal pe nisip. In 8-9 iulie iubitorii de volei sunt asteptati sa se inscrie la cea de-a doua editie de beach volley, atat la categoria masculin cat si feminin, urmand ca in 11-12 iulie sa “intre in scena” pasionatii de fotbal.

In perioada 13-15 iulie beach handball-ul revine pe plaja pentru competitia vedeta a evenimentului si anume etapa din cadrul European Beach Handball Tour, competitie care incheie a III-a editie “Baia Mare Beach Handball Challenge”.

Pe langa cele 4 competitii, organizatorii au pregatit numeroase activitati atat pentru cei mici cat si pentru cei care vor sa vada spectacol si sa faca miscare pe plaja de la munte, cum ar fi: reprezentatii de karate, kangoo jumps, dansuri si multe concursuri si surprize.

Detalii legate de conditiile de participare la cele 4 competitii gasiti pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/BaiaMareBeachHandball/

Pentru detalii suplimentare, organizatorii va stau la dispozitie si ii puteti contacta atat telefonic cat si pe email:

Tudor Marta – 0740 306 688/ tudor@bmbeachhandball.com

Janina Pesliuc – 0746 164 058/ janina@bmbeachhandball.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *