Baia Mare: Când a văzut că e urmărit de polițiști, a luat sacoșele cu țigări și a fugit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, polițiștii Grupei Canine efectuau activități specifice pe bulevardul Unirii din Baia Mare, când patrupedul Vis a „mirosit” un autoturism. Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, dar întrucât persoana de la volan și-a continuat deplasarea, au pornit în urmărirea sa.

Autoturismul a fost oprit pe strada Rapsodiei, iar la volan a fost identificată o femeie în vârstă de 45 de ani. De pe scaunul din dreapta al autoturismului a coborât un bărbat care avea asupra lui două sacoşe şi a fugit, abandonându-le la un moment dat pe o alee dintre garaje. În câteva minute polițiștii l-au prins pe cel în cauză – un bărbat din Remetea Chioarului, în vârstă de 49 de ani, potrivit IPJ Maramureș.

Polițiștii au găsit în sacoșele abandonate 250 pachete de țigări pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Toate țigările au fost ridicate iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

ZiarMM

Foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2