Baia Mare: Carne de porc stricata! Produsul a fost cumparat de la Kaufland

PNL

Atentie la carnea pe care o cumparati din supermarket! Ieri, o baimareanca, in varsta de 41 de ani, a cumparat dintr-un supermarket din Baia Mare, situatat pe strada George Cosbuc, trei nuci din carne de porc. Cand a ajuns acasa, femeia a deschis punga si spre surprinderea ei, a fost izbita de un miros puternic, neplacut.

A.A., clienta supermarket: “Am cumparat de la Kaufland trei nuci de porc. E drept ca nu m-am uitat cu atentie la carne deoarece am avut increderea ca produsele sunt in regula. Tot timpul cumpar de la acest supermarket si nu am avut probleme cu produsele lor. Ieri m-am enervat rau cand am deschis punga. Efectiv era imputita carnea. Nu pot sa va spun in cuvinte… Avea si o culoare mai ciudata in unele parti. Nu mi-a venit sa cred ca angajatii de acolo nu verifica produsele din carne, sa vada daca sunt stricate sau nu.”

Femeia ne-a mai relatat faptul ca s-a dus cu carnea stricata inapoi la Kaufland.

A.A., clienta supermarket: “Nu am stat pe ganduri. Mi-am luat bonul si carnea si m-am dus la supermarket, mai exact la biroul de la intrare. Acolo era o angajata careia i-am spus care e problema. A luat punga si cand a deschis-o mirosul puternic a izbit-o in plin. A inchis punga si mi-a spus: “Bine”. I-am dat bonul si apoi m-a pus sa semnez pe un tabel, unde mai erau trecute si alte nume. Dupa aceea mi-a dat banii si am plecat. Sunt de-a dreptul revoltata! Sa nu ai nicio siguranta. Carnea stricata e foarte periculoasa pentru sanatatea omului. De azi inainte voi fi foarte atenta de unde cumpar, cum arata produsul si cum miroase.”

Dupa aceasta experienta frustranta femeia ne-a spus ca nu va mai cumpara carne de la Kaufland. Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1