Baia Mare, cea mai periculoasa localitate din judet pentru soferi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma actiunilor desfasurate de politistii maramureseni pe drumurile din judet, au fost constatate in primele sase luni 470 de fapte penale si au fost aplicate aproximativ 22.700 de sanctiuni contraventionale. 

Au fost ridicate in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile  publice 1.553 permise de conducere si au fost retrase 586 certificate de inmatriculare.

Analiza efectuata asupra dinamicii accidentelor de circulatie soldate cu victime produse in primul semestru al acestui an arata faptul ca, in comparatie cu perioada similara a anul anterior, numarul evenimentelor rutiere a scazut cu 6,83% (-17 accidente) si au avut ca urmari: 18 morti, 61 de raniti grav si 234 de raniti usor, conform IPJ Maramures.

In urma distributiei pe localitati a accidentelor grave de circulatie produse in primele 6 luni ale anului 2017, localitatile cu cel mai ridicat risc rutier sunt urmatoarele: Baia Mare (19,4% din totalul accidentelor), Borsa, Vadu Izei si Viseu de Sus (cate 4,48% din total).

Principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave au fost: viteza neadaptata la conditiile de drum, incalcarea normelor rutiere de catre pietoni si neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole