Baia Mare: Cei care au buletinele expirate, din luna martie, pot să voteze. Vezi aici, programul SPCLEP pentru acest weekend și noile reglementări

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Conform Legii 55/2020, maramureșenii, care au actele de identitate expirate începând cu data de 1 martie 2020, vor putea vota sâmbătă, 27 septembrie 2020.

Anca Raț, șef Birou Evidența Persoanelor: ”Conform Legii 55/2020, actele de identitate emise de către autoritățile publice, care au expirat începând cu data de 1 martie 2020, își mențin valabilitatea pe toată perioada stării de urgență/alertă plus încă 90 de zile de la încetarea stării respective.”

Cei care doresc să-și schimbe actul de identitate, în acest weekend, o pot face având la bază unul din următoarele motive: deteriorare, pierdere, furt sau distrugere.

În acest context, angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Baia Mare (Serviciul buletine) vor fi la muncă în acest weekend. Astfel, sâmbătă, 26 septembrie, între orele 08:00-16:00 aceștia vor face preluări și eliberări. Duminică, 27 septembrie, în intervalul orar 07:00-18:00, activitatea va fi la fel ca cea de sâmbătă. Tot duminică, între orele 18:00-21:00, se va efectua doar eliberarea actelor de identitate.

În cele două zile, persoanele, care se adresează angajaților SPECL, vor fi preluate în ordinea în care se prezintă la ghișeu.

Anca Raț, șef Birou Evidența Persoanelor: ”Pe această cale rugăm cetățenii să respecte toate măsurile luate pentru limitarea infectării cu noul coronavirus. Să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în instituție și să păstreze distanțarea socială.”

Vă reamintim faptul că SPECL are sediul pe str. Tineretului 2A, în spatele Poliției Baia Mare, la fostul club Phonix.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2